Izbira otroške stekleničke – Zakaj Dr. Brown’s?

Pri Dr. Brown’s smo od samega začetka osredotočeni na izdelavo inovativnih izdelkov za hranjenje, ki  zagotavljajo optimalno in zdravo prehranjenost otroka. Otroška steklenička Dr. Brown’s Natural Flow®, ki jo je leta 1996 zasnoval zdravnik dr. Brown, je edina otroška steklenička z notranjim prezračevalnim sistemom, ki:

Otroške stekleničke Dr. Brown’s Natural Flow® so brez BPA in ne vsebujejo PVC-ja, svinca in pftalatov in so doslej prejele številne nagrade za dizajn in bile deležne odobravanja v zdravniških krogih. Veliko naših stekleničk uporabljajo v bolnišnicah, oddelkih za nego nedonošenčkov in zdravniških ambulantah. Najpomembnejše pa so pohvale mater in očetov s celega sveta, ki so navdušeni nad boljšimi prehranjevalnimi navadami svojega naraščaja. Otroška steklenička Dr. Brown’s Natural Flow bo zadnja steklenička, ki jo boste kupili. Zakaj ne bi bila prva?

Pomaga ohranjati vitamine C, A in E ter lipide
Zmanjšuje kolike
9 od 10 strokovnjakov priporoča  Dr. Brown's za simptome kolike
Brez BPA
Hranjenje brez vakuuma, ki je najbolj podobno dojenju
Narejeno v ZDA

Vsak izdelek Dr. Brown’s ima unikaten dizajn, ki mamam zagotavlja funkcionalnost, otrokom pa boljše zdravje. Da bi ohranili sloves blagovne znamke na katero se mame lahko zanesejo, smo zelo osredotočeni na raziskave in razvoj, saj želimo, da vsak izdelek zagotavlja najboljše možne rezultate. Zato v oblikovanje inovativnih izdelkov za hranjenje otroka vložimo toliko časa, kot je potrebno.

Več o delovanju in lastnostih otroške stekleničke Dr. Brown’s si lahko preberete na strani Stekleničke.

Nagrade, ki jih je prejel Dr. Brown's