Piškotki

Spletna stran drBrowns.si za svoje delovanje uporablja piškotke. Piškotki so majhne datoteke, ki se naložijo na uporabnikov računalnik in so potrebne za pravilno delovanje spletne strani in boljšo uporabniško izkušnjo.

V skladu z novim Zakonom o elektronskih komunikacijah (ZEKom-1) se ob prvem obisku vse uporabnike obvesti o uporabi piškotkov oz. se od njih pridobi soglasje za uporabo piškotkov.

Piškotki, ki jih uporabljamo

Tipi piškotkov Ime piškotkov Nujni za delovanje strani Namen
Spletna stran PHPSESSID Da Vzpostavitev uporabniške seje. Uporabniška seja se ob neuporabi spletne trgovine izbriše takoj, ko zapustite spletno stran.
Google Analytics _utma
_utmb
_utmc
_utmz
Ne Piškotki se uporabljajo za zbiranje informacij o uporabi naše spletne strani. Informacije se zbriajo v inonimni obliki. Zbrane informacije uporabljamo izključno za izboljšavo uporabniške izkušnje.
Spletna stran viewed_cookie_policy Da Prikazovanje obvestila o piškotkih. Piškotek se nastavi ob kliku na gumb za zaprtje obvestila o piškotkih.
Facebook datr
highContrastMode
locale
reg_fb_gate
reg_fb_ref
wd
Ne Piškotke uporablja Facebook za sledenje uporabnikov ob obisku strani, ki vsebujejo Facebook (všeč mi je, facebook obrazi).

 

Onemogočenje piškotkov

Uporabniki se lahko odločijo, ali želijo omogočiti uporabo piškotkov oz. uporabo katerih piškotkov želijo omogočiti. Nastavitve piškotkov lahko uporabniki nadzirajo in spreminjajo v spletnih brskalnikih. Informacije o tem kako spreminjati nastavitve piškotkov za različne brskalnike so na voljo na spodnjih povezavah:

 

Izključitev vseh piškotkov bo onemogočila pravilno delovanje spletne trgovine drBrowns.si.