Hranjenje po steklenički

Hranjenje po steklenički je velikokrat edina možnost, ko zaradi različnih okoliščin dojenje ni mogoče. A se na drugi strani mame vse bolj pogosto odločijo za hranjenje po steklenički. Hranjenje po steklenički ima nekatere prednosti pred dojenjem:

  • natančno vemo koliko mleka otrok popije in tako lahko vedno vemo ali otrok dobi dovolj hrane
  • tudi drugi družinski člani lahko doživljajo posebne vezi, ki se tkejo med hranjenjem
  • omogočajo hranjenje z materinim mlekom tudi, ko mama ne more biti prisotna
  • hranjenje po steklenički je zelo praktično saj ni vse odvisno od mame

Vse bolj pogosto in priljubljeno je tudi kombiniranje dojenje in hranjenje po steklenički, saj ta način združuje prednosti obeh načinov hranjenja.

Tradicionalne stekleničke so imele tudi nekatere negativne lastnosti, saj je bilo potrebno podirati kupčke, sesanje pa je bilo nenaravno, saj je v steklenički nastajal vakuum. Vse te probleme odpravlja otroška steklenička Dr. Brown’s.

Stekleničke Dr. Brown’s so gotovo najboljša izbira za hranjenje po steklenički. Stekleničke Dr. Brown’s imajo številne koristi za zdravje, ob enem pa samo stekleničke Dr. Brown’s ohranjajo nekatere prednosti, ki jih ima dojenje, saj:

Steklenička Dr. Brown’s je zagotovo najboljša alternativa za dojenje. Več o otroški steklenički Dr. Brown’s si lahko preberete na strani Stekleničke.