Spletna trgovina

 • 240 ml otroška steklenička Dr. Brown’s Natural Flow

  240 ml otroška steklenička Dr. Brown’s Natural Flow

  Cena:8,00 €

  240 ml polipropilenska otroška steklenička Dr. Brown’s Natural Flow s sistemom za odvajanje zraka, ki omogoča hranjenje s pozitivnim pritiskom (brez vakuuma), ki je najbolj podobno dojenju, dokazano ohranja vitamine C, A in E v mleku in pomaga zmanjševati kolike.


 • Dr. Brown's 3 delni komplet (240ml steklenička, cuclji Stopnja 2 in 3)

  Dr. Brown’s 3 delni komplet (240ml steklenička, cuclji Stopnja 2 in 3)

  Cena:17,00 €

  Dr. Brown’s 3 delni komplet vsebuje eno polipropilensko otroško stekleničko Dr. Brown’s Natural Flow ter po dva cuclja Stopnja 2 in 3.  Steklenička Dr. Brown’s omogoča hranjenje najbolj podobno dojenju, ohranja vitamine v mleku in pomaga zmanjševati kolike.


 • 120 ml otroška steklenička Dr. Brown's Natural Flow

  120 ml otroška steklenička Dr. Brown’s Natural Flow

  Cena:7,50 €

  120 ml polipropilenska otroška steklenička Dr. Brown’s Natural Flow s sistemom za odvajanje zraka, ki omogoča hranjenje s pozitivnim pritiskom (brez vakuuma), ki je najbolj podobno dojenju, ohranja vitamine C, A in E v mleku in pomaga zmanjševati kolike.


 • Cuclji Dr. Brown's Stopnja 2

  Cuclji Dr. Brown’s Stopnja 2 (2 kosa)

  Cena:4,50 €

  Silikonski cuclji Dr. Brown’s Stopnja 2 za hranjenje dojenčkov starejših od 3 mesecev. Cuclji Dr. Brown’s so zasnovani posebno za otroške stekleničke Dr. Brown’s. Cuclji Dr. Brown’s so najvišje kakovosti, izjemno mehki in izdelani iz najbolj kakovostnega silikona.


 • 60 ml otroška steklenička Dr. Brown’s Natural Flow

  60 ml otroška steklenička Dr. Brown’s Natural Flow

  Cena:6,00 €

  60 ml polipropilenska otroška steklenička Dr. Brown’s Natural Flow s cucljem Počasnejši tok za nedonošenčke. 60 ml stekleničke trenutno ni mogoče kupiti. Na strani Naročite brezplačno stekleničko lahko naročite brezplačno 60 ml stekleničko Dr. Brown’s Natural Flow.


 • Varovalni pokrovčki Dr. Brown's (3 kosi)

  Varovalni pokrovčki Dr. Brown’s (3 kosi)

  Cena:3,50 €

  Varovalni pokrovčki Dr. Brown’s so namenjeni varnemu prenašanju in shranjevanju mleka v stekleničkah Dr. Brown’s. Varovalni pokrovčki so izdelani za vse standardne otroške stekleničke Dr. Brown’s Natural Flow.


 • Cuclji Dr. Brown's Stopnja 3

  Cuclji Dr. Brown’s Stopnja 3 (2 kosa)

  Cena:4,50 €

  Silikonski cuclji Dr. Brown’s Stopnja 3 za hranjenje dojenčkov starejših od 6 mesecev. Cuclji Dr. Brown’s so zasnovani posebno za otroške stekleničke Dr. Brown’s. Cuclji Dr. Brown’s so najvišje kakovosti, izjemno mehki in izdelani iz najbolj kakovostnega silikona.


 • Cuclji Dr. Brown's Počasnejši tok

  Cuclji Dr. Brown’s Počasnejši tok (2 kosa)

  Cena:4,50 €

  Silikonski cuclji Dr. Brown’s Počasnejši tok za hranjenje nedonošenčkov. Cuclji Dr. Brown’s so zasnovani posebno za otroške stekleničke Dr. Brown’s. Cuclji Dr. Brown’s so najvišje kakovosti, izjemno mehki in izdelani iz najbolj kakovostnega silikona.


 • Cuclji Dr. Brown's Y-rez

  Cuclji Dr. Brown’s Y-rez (2 kosa)

  Cena:4,50 €

  Silikonski cuclji Dr. Brown’s Y-rez omogočajo hitrejši tok za gostejše tekočine. Cuclji Dr. Brown’s so zasnovani posebno za otroške stekleničke Dr. Brown’s. Cuclji Dr. Brown’s so najvišje kakovosti, izjemno mehki in izdelani iz najbolj kakovostnega silikona.


 • Cuclji Dr. Brown's Stopnja 1

  Cuclji Dr. Brown’s Stopnja 1 (2 kosa)

  Cena:4,50 €

  Silikonski cuclji Dr. Brown’s Stopnja 1 za hranjenje novorojenčkov. Cuclji Dr. Brown’s so zasnovani posebno za otroške stekleničke Dr. Brown’s. Cuclji Dr. Brown’s so najvišje kakovosti, izjemno mehki in izdelani iz najbolj kakovostnega silikona.


Kategorije
Košarica
 • V košarici ni nobenega izdelka.
Facebook