Dr. Brown’s 3 delni komplet (240ml steklenička, cuclji Stopnja 2 in 3)

Dr. Brown’s 3 delni komplet (240ml steklenička, cuclji Stopnja 2 in 3)

17,00 

Dr. Brown’s 3 delni komplet vsebuje eno polipropilensko otroško stekleničko Dr. Brown’s Natural Flow ter po dva cuclja Stopnja 2 in 3.  Steklenička Dr. Brown’s omogoča hranjenje najbolj podobno dojenju, ohranja vitamine v mleku in pomaga zmanjševati kolike.

Ni na zalogi

Šifra: DB011 Kategorija:

Opis

Dr. Brown’s 3 delni komplet vsebuje eno 240 ml polipropilenska steklenička Dr. Brown’s Natural Flow® s silikonskim cucljem Stopnja 1 ter po dva cuclja Stopnja 2 in 3.

Stekleničke Dr. Brown’s Natural Flow® so edine popolnoma prezračene otroške stekleničke. Patentiran dvodelni notranji prezračevalni sistem stekleničk Dr. Brown’s deluje drugače kot zasnove drugih stekleničk in zagotavlja številne prednosti in koristi za zdravje otroka:

  • Prezračevalni sistem popolnoma prezrači stekleničko in omogoča hranjenje brez prisotnosti vakuuma, kar imenujemo tok pozitivnega pritiska oz. kar naravni tok (Natural Flow), ki je najbolj podobno dojenju.
  • Med hranjenjem se zrak odvaja iz obroča cuclja skozi prezračevalni sistem, kar potiska zrak na zadnjo stran stekleničke. Zrak se nikoli ne pomeša z mlekom, zato se minimizira oksidacija in dokazano bolje ohranijo glavna hranila, kot so vitamini C, A in E.
  • Z odstranjevanjem negativnega pritiska in zračnih mehurčkov pomagajo zmanjševati kolike, bruhanje, spahovanje in vetrove ter lajša podiranje kupčka.

Cuclji Dr. Brown’s so najvišje kakovosti, izjemno mehki in izdelani iz najbolj kakovostnega silikona.  Cuclji Dr. Brown’s so izdelani v 5 različicah, ki se med seboj razlikujejo po velikosti in obliki. Vsaka različica ustreza določeni starosti in prehranjevalnim navadam otroka. Komplet vsebuje dva cuclja Stopnja 2, ki so zasnovani za hranjenje dojenčkov starejših od 3 mesecev, ter dva cuclja Stopnja 3  za hranjenje dojenčkov starejših od 6 mesecev.

Stekleničke in cuclje Dr. Brown’s lahko perete na zgornji polici pomivalnega stroja. Vse otroške stekleničke, cuclji in dodatki za stekleničke Dr. Brown’s so testirani v skladu z evropskim standardom EN 14350.

Objavljeno v