Cuclji Dr. Brown’s Stopnja 1 (2 kosa)

Cuclji Dr. Brown’s Stopnja 1 (2 kosa)

4,50 

Silikonski cuclji Dr. Brown’s Stopnja 1 za hranjenje novorojenčkov. Cuclji Dr. Brown’s so zasnovani posebno za otroške stekleničke Dr. Brown’s. Cuclji Dr. Brown’s so najvišje kakovosti, izjemno mehki in izdelani iz najbolj kakovostnega silikona.

Ni na zalogi

Šifra: DB004 Kategorija:

Opis

Silikonski cuclji Dr. Brown’s Stopnja 1 za hranjenje novorojenčkov. Cuclji Dr. Brown’s so zasnovani posebno za otroške stekleničke Dr. Brown’s. Otroška steklenička Dr. Brown’s je popolnoma prezračena, zato potrebuje unikaten cucelj. V drugih stekleničkah se nabira vakuum, ki onemogoča tok tekočine. Zaradi vakuuma imajo cuclji na teh stekleničkah veliko večjo odprtino. Uporaba teh cucljev na steklenički Dr. Brown’s lahko povzroči veliko prehitro hranjenje vašega otroka. 1 paket vsebuje 2 cuclja Dr. Brown’s Stopnja 1.

Cuclji Dr. Brown’s so izdelani v 5 različicah, ki se med seboj razlikujejo po velikosti in obliki. Vsaka različica ustreza določeni starosti in prehranjevalnim navadam otroka. Cuclji Dr. Brown’s Stopnja 1 so zasnovani za hranjenje novorojenčkov.

Cuclji Dr. Brown’s so najvišje kakovosti, izjemno mehki in izdelani iz najbolj kakovostnega silikona. Cuclje Dr. Brown’s lahko perete na zgornji polici pomivalnega stroja. Vsi cuclji Dr. Brown’s so narejeni v Nemčiji.

Vse otroške stekleničke, cuclji in dodatki za stekleničke Dr. Brown’s so testirani v skladu z evropskim standardom EN 14350.

Objavljeno v