60 ml otroška steklenička Dr. Brown’s Natural Flow

60 ml otroška steklenička Dr. Brown’s Natural Flow

6,00 

60 ml polipropilenska otroška steklenička Dr. Brown’s Natural Flow s cucljem Počasnejši tok za nedonošenčke. 60 ml stekleničke trenutno ni mogoče kupiti. Na strani Naročite brezplačno stekleničko lahko naročite brezplačno 60 ml stekleničko Dr. Brown’s Natural Flow.

Ni na zalogi

Šifra: DB003 Kategorija:

Opis

60 ml polipropilenska steklenička Dr. Brown’s Natural Flow® s silikonskim cucljem Počasnejši tok, za hranjenje nedonošenčkov, je edina popolnoma prezračena otroška steklenička. 60 ml stekleničke trenutno ni mogoče kupiti. Na strani Naročite brezplačno stekleničko lahko naročite brezplačno 60 ml stekleničko Dr. Brown’s Natural Flow.

Patentiran dvodelni notranji prezračevalni sistem stekleničk Dr. Brown’s deluje drugače kot zasnove drugih stekleničk in zagotavlja številne prednosti in koristi za zdravje otroka:

  • Prezračevalni sistem popolnoma prezrači stekleničko in omogoča hranjenje brez prisotnosti vakuuma, kar imenujemo tok pozitivnega pritiska oz. kar naravni tok (Natural Flow), ki je najbolj podobno dojenju.
  • Med hranjenjem se zrak odvaja iz obroča cuclja skozi prezračevalni sistem, kar potiska zrak na zadnjo stran stekleničke. Zrak se nikoli ne pomeša z mlekom, zato se minimizira oksidacija in dokazano bolje ohranijo glavna hranila, kot so vitamini C, A in E.
  • Z odstranjevanjem negativnega pritiska in zračnih mehurčkov pomagajo zmanjševati kolike, bruhanje, spahovanje in vetrove ter lajša podiranje kupčka.

Lastnosti otroške stekleničke Dr. Brown's

Otroške stekleničke Dr. Brown’s lahko perete na zgornji polici pomivalnega stroja. Otroške stekleničke ne vsebujejo BPA, narejeni so v ZDA. Pred uporabo preberite priložena navodila za uporabo.

Vse otroške stekleničke, cuclji in dodatki za stekleničke Dr. Brown’s so testirani v skladu z evropskim standardom EN 14350.

Objavljeno v