Cuclji

Cuclji Dr. Brown’s so zasnovani posebno za otroške stekleničke Dr. Brown’s. Cuclji Dr. Brown’s so najvišje kakovosti, izjemno mehki in izdelani iz visoko kakovostnega silikona. Vsi cuclji Dr. Brown’s so narejeni v Nemčiji.

Cuclji so izdelani v 5 različicah, ki se med seboj razlikujejo tako po velikosti kot obliki. Vsaka različica oz. stopnja ustreza določeni starosti in prehranjevalnim navadam otroka. Tako boste zagotovo našli cucelj, ki bo popolnoma ustrezal potrebam vašega otroka. Cuclji Dr. Brown’s so narejeni v naslednjih petih različicah:
Cuclji

Počasnejši tok Za hranjenje nedonošenčkov
Stopnja 1 Za hranjenje novorojenčkov.
Stopnja 2 Za hranjenje dojenčkov starejših od 3 mesecev
Stopnja 3 Za hranjenje dojenčkov starejših od 6 mesecev
Y-rez Hitrejši tok za gostejše tekočine

Vsi cuclji se med seboj razlikujejo po velikosti in obliki. Od cuclja Počasnejši tok, ki omejuje tok tekočine do majhnih ustec nedonošenčka, do cuclja Y-rez, ki ima odprtino v obliki črke Y in omogoča večji tok mleka, boste zagotovo našli cucelj, ki bo popolnoma ustrezal potrebam vašega otroka.

Ob tem je potrebno ohraniti v mislih, da zgornja tabela cucljev, služi zgolj kot splošni orientir za izbiro cuclja in ne kot končna rešitev. Pomembno je, da pozorno spremljate prehranjevalne navade vašega malčka. Na primer, če se zdi, da vaš 3 mesečni otrok ne dobi dovolj hrane iz stekleničke, je morda napočil čas, da otrok napreduje od cuclja Stopnja 1 na cucelj Stopnja 2. Vsekakor prilagajajte izbiro cuclja načinu hranjenja vašega otroka, ne glede na starost.